In het verleden verkocht

Helaas heb ik niet van alle verkochte beelden foto's gemaakt. Hieronder enkele beschrijvingen.

- De vrouw in de jurk en het halve model zijn samen door een echtpaar gekocht en bestempeld als "De meiden".

- Het beeldje met de handkus is in opdracht gemaakt voor het afscheid van een collega, het omvat een "dank je wel", een buiging en een afscheidskus.

- Van "Dreams" en "Hide" zijn er tevens enkele verkocht.

- Voor een moeder heb ik in opdracht haar zwangere dochter geboetseerd. Eerste kind...eerste kleinkind. Zij gaf mij een foto en na haar goedkeuring in was heb ik het afgemaakt. ( geen foto)

- Een opa kocht voor zijn dochter een zwangere torso, een kado met weer een mooie betekenis, hier zijn er meerdere van verkocht maar allemaal anders afgewerkt. ( geen foto)

- Mijn eerste "Dreams" is verkocht aan iemand waar ik mijn eerste boetseerlessen heb gevolgd..."je begint waar ik begin en je eindigt waar ik zou eindigen" waren haar woorden. Een groot compliment! Daarna heb ik er nog 6 verkocht. allemaal anders van kleur en afwerking. ( geen foto's)

- Voor mijn vriendin heb ik, heel symbolisch, een zwangere vrouw gemaakt, ik heb geprobeerd haar te "raken" letterlijk en figuurlijk natuurlijk ;-). Wij waren onverwacht gelijk  zwanger van onze  kinderen, dit twee maal, hoe speciaal kan iets zijn. ( geen foto)

- Voor mijn ouders is het beeldje met  grote betekenis. Zij zijn mijn wortels, daaruit groeiend staat een vrouw in omhelzing met zichzelf, gemaakt in een speciale periode omdat ze er toen en altijd onvoorwaardelijk zijn...meer woorden zijn overbodig. (geen foto)                                                                                                                                                                                                 

Het beeldje van de schommel heb ik aan ze gegeven omdat het ze zo ontzettend aansprak. ( zie galerie)

Het laatste beeld wat ik heb verkocht is "Dress", deze is naar Den Haag gegaan.

 

Vragen? Bel gewoon even! Tel.: 06 - 39 32 91 19